Termeni si Conditii

 

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Vizitarea website-ului, deschiderea unui cont de prestator/utilizator, publicarea unei oferte, folosirea serviciilor de publicare pe site inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Acesti termeni si conditii constituie acordul legal intre dumneavoastra si SC Blackfish Performance Network SRL.

Definirea termenilor

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Furnizor – societatea SC Blackfish Performance Network SRL cu sediul in Bragadiru, Strada Coralului Nr.1, Bloc 1, Apart 50, jud, Ilfov, CUI 37473504, J23/1905/28.04.2017, adresa de email: [email protected]

Prestator - orice persoana juridica autorizata care desfasoara activitati comerciale sub una din urmatoarele forme: S.R.L., S.A., S.C.A., S.N.C., S.C.S, P.F.A., I.I., I.F., S.R.L.-D. (conform Legislatiei Romaniei) care deschide si utilizeaza un cont pe platforma findandgo.ro pentru a-si promova propriile servicii.

Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, precum si orice persoana fizica autorizata si/sau persoana juridica, care care creaza un cont de Utilizator in cadrul platformei findandgo.ro

Oferta – reprezinta orice anunt postat de catre un Prestator inregistrat pe platforma findandgo.ro prin care acesta promoveaza servicii pe care le comercializeaza intr-un spatiu propriu sau/si la domiciliul clientului.

Oferta postata gratuit – anunt care poate fi publicat pe platforma findandgo.ro fara perceperea unei taxe de catre Furnizor

Drepturile si responsabilitatile Furnizorului

Furnizorul se obliga sa publice pe platforma findandgo.ro toate Ofertele transmise de catre un Prestator, care sunt conforme cu conditiile impuse prin prezentul document.

Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru continutul Ofertelor publicate de catre Prestatori sau pentru corectitudinea informatiilor cuprinse in Oferte.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a  modifica partial sau sterge o Oferta daca se constata ca aceasta incalca Termenii si Conditiile sau daca continutul este considerat jignitor si calomnios, este considerat concurenta neloiala sau incalca in orice fel vreo prevedere legala.

Furnizorul nu garanteaza in niciun fel pentru veridicitatea Ofertelor publicate de catre Prestatori si pentru calitatea serviciilor pe care acestia le promoveaza.

Furnizorul poate modifica cuvintele cheie (tags) asociate unei Oferte cu scopul de a asigura o mai buna vizibilitatea a acesteia.

Drepturile si responsabilitatile Prestatorilor

Prestatorul isi asuma in totalitate raspunderea pentru continutul Ofertelor publicate pe site. Prin publicarea unei Oferte pe site Prestatorul declara ca informatiile prezentate in Oferta sunt reale si ca nu incalca drepturile Furnizorului sau ale unor terte persoane.

Prin transmiterea unei Oferte, persoana care a inregistrat un cont de Prestator declara ca este indreptatita conform legii sa foloseasca datele de identificare ale persoanei juridice in numele careia depune oferta.

Prestatorul este in intregime responsabil pentru calitatea prestarii serviciilor prezentate in Ofertele publicate pe site.

Prestatorul poate publica mai multe Oferte distincte, asociate unui singur cont de prestator.

Moderarea si verificarea Ofertelor

Toate Ofertele inscrise de Prestator sunt supuse unui proces de verificare inainte de a fi afisate pe site. Moderarea Ofertelor presupune verificarea continutului Ofertei si verificarea datelor de identificare (CUI, CIF, etc. ) a persoanei juridice in numele careia se depune o Oferta.

Furnizorul poate sa respinga Oferte despre care se constata ca sunt depuse in numele unor persoane juridice fictive (cu date de identificare fictive).

Furnizorul are dreptul sa respinga Oferte care nu ofera informatii complete si relevante, sau daca formularul de inscriere a unei Oferte nu a fost in intregime completat.

Sunt premise afisarea de linkuri in cadrul Ofertelor dar in campurile special destinate in cadrul formularului de inscriere a unei Oferte. Linkurile catre alte site-uri trebuie sa aiba legatura in mod direct cu Oferta.

Nu sunt admise Oferte exprimate sub forma de cerere de cumparare de servicii, prodse, sau alte foloase.

Nu sunt admise Oferte de vanzare de produse.

Se vor admite oferte postate de Prestatori din domeniul HORECA si localuri de tip pub, bar, bistro, club, etc.

Nu sunt admise pe site anunturi pentru:

- Servicii ghicitoare si clarvazatoare; Servicii inexistente; Matrimoniale; Servicii sexuale; Videochat; Masaj erotic; Angajare de persoane; Servicii de imprumut, amanet, credite; Servicii de deblocare ICloud.

Lista tipurilor de anunturi care nu sunt admise pentru publicare nu este exhaustiva, Furnizorul avand dreptul sa refuze pentru publicare orice Oferta pe care o considera neconforma cu scopul portalului findandgo.ro

Modificarea unei Oferte de catre Prestator presupune reluarea procesului de moderare si analizarea modificarilor propuse.

Promovarea Ofertelor

Toate Ofertele care respecta Termenii si Conditiile pot fi afisate gratuit.

Optional, se poate opta pentru promovare platita dupa cum urmeaza:

1.Promovare in lista de anunturi

2.Promovare pe prima pagina

Cele doua pachete de promovare pot fi achizitionate separat sau impreuna.

Preturi si plati

Preturile sunt afisate la achizitia unui pachet de promovare

Plata se face online, prin card bancar, sau prin folosirea creditului din cont.

Creditul din cont se poate alimenta prin plata online cu card bancar.

Note generale

Nu raspundem pentru defectiunile datorate server-ului pe care este gazduit site-ul findandgo.ro sau pentru probleme cauzate de functionalitatea conexiunii de internet.

Orice conflict aparut intre SC Blackfish Performance Network SRL si Prestatori/Utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de competenta instantelor.

Pentru solutionarea litigiilor rezultate din tranzactiile online se poate apela la platforma online de solutionare a litigiilor SOLhttps://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage