Politica de confidentialitate

 

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Blackfish Performance Network SRL are obligatia de a administra in condiții de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale si informarea dumneavoastra.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea deschiderii unui cont de Prestator/Utilizator.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzătoare: e-mail, telefon.